Прескокнете до содржината

Ѓубрива

[searchandfilter id="wpf_6458d057d5fc2"]

Прикажувам 1–12 од 34 резултати

ARKHAS

Дополнителни информации

Фирма

ARKHAS е МОЌНА мешавина на макронутриенти избрани поради нивната моќ како промотори на цветањето.

Подобрувач на pH вредноста

ЕКСПЛОЗИВЕН РАЗВОЈ НА ЦВЕТАЊЕТО И ЦВЕТОВИТЕ
ИЗБЕГНЕТЕ РАЗНИ ТИПОВИ НА СТРЕСОВИ НА РАСТЕНИЕТО
ГО ПОДОБРУВА УСВОЈУВАЊЕТО НА ХРАНЛИВИТЕ МАТЕРИИ