Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ ARKHAS

ARKHAS

Дополнителни информации

Фирма

ARKHAS е МОЌНА мешавина на макронутриенти избрани поради нивната моќ како промотори на цветањето.

Подобрувач на pH вредноста

ЕКСПЛОЗИВЕН РАЗВОЈ НА ЦВЕТАЊЕТО И ЦВЕТОВИТЕ
ИЗБЕГНЕТЕ РАЗНИ ТИПОВИ НА СТРЕСОВИ НА РАСТЕНИЕТО
ГО ПОДОБРУВА УСВОЈУВАЊЕТО НА ХРАНЛИВИТЕ МАТЕРИИ

ARKHAS

Дополнителни информации

Фирма