Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Bio Actigro

Bio Actigro

Дополнителни информации

Фирма

НЕОРГАНСКО ЃУБРИВО – АМИНОКИСЕЛИНИ
Го подобрува кореновиот систем. Го подобрува метаболизмот на растението. Ги подобрува бојата и брикс степенот. Го забрзува созревањето.

Bio Actigro

Дополнителни информации

Фирма