Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Bio Boom

Bio Boom

Дополнителни информации

Фирма

Органo-минерално ѓубриво – производ со амино киселини и алги
Промовира развој и енергичност во културата
Производ со еколошки сертификат.

BIO BOOM е формулација од нова генерација базирана на алги Ascophillum nodosum, активен извор на цитокинини, ауксини и гиберелини, макро и микроелементи и други корисни соединенија за растенијата, како што се витамини, алгинска киселина, манитол, избрани амино киселини и органски екстракти кои регулираат ензимски процеси, подобрување на развојот и енергичноста на вегетативниот систем на растението.

Bio Boom

Дополнителни информации

Фирма