Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Bio Cuajesol Extra

Bio Cuajesol Extra

Дополнителни информации

Фирма

АМИНОКИСЕЛИНИ СО БОР (B) И МОЛИБДЕН (Mо)
Неорганско ѓубриво -Биостимулатор за подобрување на цветањето и
оформувањето на плодови.
Со сертификат за органско производство.

BIO CUAJESOL EXTRA е цврст производ базиран на бор (B), молибден (Mo) кој го фаворизира цветањето и обојувањето.

Bio Cuajesol Extra

Дополнителни информации

Фирма