Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Bio Fosforitex

Bio Fosforitex

Дополнителни информации

Фирма

ТЕЧНО МИНЕРАЛНО ЃУБРИВО NP 10-7,5.

FOSFORITEX е течен раствор на NP со висока содржина на азот, заедно со фосфор, формулиран да го стимулира  егетативниот раст на растението. Тоа е производ без хлориди и сулфати.

Bio Fosforitex

Дополнителни информации

Фирма