Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Bio Maximum Plus

Bio Maximum Plus

Дополнителни информации

Фирма

НЕОРГАНСКО ЃУБРИВО СО АМИНОКИСЕЛИНИ
ОРГАНСКИ ПРОИЗВОД ЗА ОФОРМУВАЊЕ И СОЗРЕВАЊЕ НА ПЛОДОВИ

BIO MAXIMUM PLUS е производ со висока содржина на калциум и аминокиселини со висок нутритивен квалитет, заедно со цинк и манган. Исто така, BIO MAXIMUM PLUS содржи во својата формулација аминокиселина L-триптофан, која предизвикува растението природно да синтетизира и да ја зголеми концентрацијата на ИНДОЛАЦЕТНА киселина (A.I.A). Присуството во BIO MAXIMUM PLUS на други биоактивни L-амино киселини за ензимска хидролиза ги  надополнува метаболичките функции, така што се добива подобро оформување и развој на плодовите.

Bio Maximum Plus

Дополнителни информации

Фирма