Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Bio Solcat

Bio Solcat

Дополнителни информации

Фирма

МИНЕРАЛНО ЃУБРИВО
ТЕЧЕН РАСТВОР НА КАЛЦИУМ АЦЕТАТ
Еколошки калциум без нитрати
Лесна асимилација
Контрола против пукање, горчливост и изгореници, итн.

BIO SOLCAT е течно ѓубриво со 7% без калциум оксид, нитрати и хлориди што го прави одличен извор на калциум, особено кога треба да се избегнува вградување на нитрати.

BIO SOLCAT ги спречува растенијата да страдаат од болести, горчливост, цутење-гниење, изгореници или пукање.

Bio Solcat

Дополнителни информации

Фирма