Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Bioknock

Bioknock

Дополнителни информации

Фирма

BIOKNOCK® е ѓубриво, подобрувач и зајакнувач на растенијата. Содржи Цинк, Молибден и екстракти од растително потекло кои го олеснуваат нанесувањето на производите на површината на растението и ја подобрува состојбата на растението.

Bioknock

Дополнителни информации

Фирма