Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Biosilence

Biosilence

Дополнителни информации

Фирма

Biosilence® е течно ѓубриво кое содржи Бор и Силициум (0.5% w/w), кое се пренесува од навлажнувачко прилепителниот комплекс од растително потекло кој кога ќе се нанесе на површината на растителните органи (лист,
цвет и др.), ги менува структурата и својствата и предизвикува водоотпорен ефект кој драстично ја намалува површинската влага.

Biosilence

Дополнителни информации

Фирма