Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ CAMAEL

CAMAEL

Дополнителни информации

Фирма

CAMAEL е совршен за да им го даде на вашите растенија потребниот дополнителен калциум и магнезиум.

Калциумот и магнезиумот се вклучени во клучните процеси, како што се формирањето на структурата на растението и клеточниот ѕид или апсорпцијата на светлината. Затоа, доколку се појават поврзани недостатоци за време на културниот циклус, развојот на растенијата се забавува, што резултира со помали поединки со намалена отпорност и производствен капацитет.

ВИСОКО КОНЦЕНТРИРАН КАЛЦИУМ И МАГНЕЗИУМ.
ЈА ЗАЈАКНУВА СТРУКТУРАТА НА РАСТЕНИЈАТА.
ГИ ЗАЈАКНУВА КЛЕТОЧНИТЕ ЅИДОВИ НА РАСТЕНИЕТО.
ЈА ЗГОЛЕМУВА АПСОРПЦИЈАТА НА СВЕТЛИНАТА.

CAMAEL

Дополнителни информации

Фирма