Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Cinamite

Cinamite

Дополнителни информации

Фирма

Cinamite® е специјално фолијарно ѓубриво кое содржи растворлив Цинк (како Zn2+) со природни
адитиви и прилепители од растително потекло, кои ја подобруваат ефикасноста, го олеснуваат
нанесувањето и апликацијата на производот, додека ја подобруваат асимилацијата од страна на
културите.

Cinamite

Дополнителни информации

Фирма