Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ DERDEKEA LITE

DERDEKEA LITE

Дополнителни информации

Фирма

Derdekea ѓубриво формулирано со најдобрите достапни суровини. Составен е од избалансирана и ефикасна органско-минерална смеса, која промовира брз, лиснат и здрав развој на растенијата.

БОГАТО СО ХРАНЛИВИ МАТЕРИИ
ЦЕЛОСНА БИОДОСТАПНОСТ ЗА РАСТЕНИЈАТА
НЕ ГО ЗАПУШУВА СИСТЕМОТ ЗА НАВОДНУВАЊЕ
СОДРЖИ АМИНОКИСЕЛИНИ И ОРГАНСКА МАТЕРИЈА

DERDEKEA LITE

Дополнителни информации

Фирма