Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ ERELIM LITE

ERELIM LITE

Дополнителни информации

Фирма

Erelim Lite е формулиран да биде што е можно побогат, целосен и ефективен. Составен е од избалансирани суровини од прв квалитет. Тоа е придружено со снабдување со органска материја и амино киселини.

СОДРЖИ АМИНОКИСЕЛИНИ И ОРГАНСКА МАТЕРИЈА
НЕ ГО ЗАПУШУВА СИСТЕМОТ ЗА НАВОДНУВАЊЕ
БОГАТО СО ХРАНЛИВИ МАТЕРИИ
ЦЕЛОСНА БИОДОСТАПНОСТ НА РАСТЕНИЈАТА

ERELIM LITE

Дополнителни информации

Фирма