Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ GC-MITE

GC-MITE

Дополнителни информации

Фирма

GC-MITE е биостимулатор кој се користи во овоштарство, лозарство, градинарство и цвеќарство, на отворено и во затворени простори. GC-MITE се нанесува фолијарно и е одличен додаток за употреба во интегриралното производство. Направен е од органски состојки, така што нема опасност за токсични влијанија врз луѓето или животните.

GC-MITE

Дополнителни информации

Фирма