Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Intruder

Intruder

Дополнителни информации

Фирма

INTRUDER® е нутритивен и био-стимулирачки течен раствор кој содржи есенцијални аминокиселини (во слободна форма и полимеризирани, како и протеини и ензими со ниска молекуларна тежина) во комплетни достапни форми.

Intruder

Дополнителни информации

Фирма