Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Iridium

Iridium

Дополнителни информации

Фирма

Iridium® е течно ѓубриво базирано на Бор и Молибден, кое поради неговата специјална формулација ја олеснува
неговата абсорпција и транслокација во растенијата. Делува како бариера со својства на сушење на површината на растенијата со што придонесува за балансирање на овие хранливи елементи.

Iridium

Дополнителни информации

Фирма