Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ ITQAL

ITQAL

Дополнителни информации

Фирма

Категорија

ITQAL е пребиотичко решение, кое нуди прилично брз ефект по нанесувањето. Ако се користи во текот на целиот циклус на култури, вашите растенија ќе бидат со подобро здравје, исхрана и заштита и од биотски и од абиотски стрес. Приносот е зголемен.

ЕКСКЛУЗИВНА ПРЕБИОТИЧНА ФОРМУЛА!
ЈА ЗГОЛЕМУВА ЖЕТВАТА
ПОМАГА ВО РЕГЕНЕРИРАЊЕТО НА КОРИСНИТЕ МИКРООРГАНИЗМИ
ГО ЗГОЛЕМУВА ЦВЕТАЊЕТО

ITQAL

Дополнителни информации

Фирма

Категорија