Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ METRATON

METRATON

Дополнителни информации

Фирма

Категорија

METRATON е сенаменски биостимулант за земјоделски култури, погоден за секаков вид растение и генетика. METRATON му ја дава на растението потребната енергија за да ги надмине стресните периоди и да го отклучи својот целосен генетски потенцијал. Главно се користи за стимулирање на растението, помагајќи му да заштеди енергија и да ја користи за да го зголеми приносот

КОМПЛЕТИРАН БИОСТИМУЛАТОР
ЈА ПОДОБРУВА ЦЕЛОКУПНАТА ПРИХРАНА НА РАСТЕНИЕТО НИЗ ВЕГЕТАЦИЈАTA
ГИ ПОДОБРУВА УСЛОВИТЕ НА ПОЧВАТА И СО ТОА ГО ОЛЕСНУВА УСВОЈУВАЊЕТО НА ХРАНЛИВИТЕ МАТЕРИИ

METRATON

Дополнителни информации

Фирма

Категорија