Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ MYGAL

MYGAL

Дополнителни информации

Фирма

Категорија

МИКРОБИОЛОШКО ЃУБРИВО
УНИКАТНА МИКОРИЗА ВО ФОРМА НА ГЕЛ

MYGAL е пробиотик кој содржи корисен микроорганизам за растенијата. MYGAL е биолошки инокулант базиран на габата Rhizophagus irregularis, која воспоставува корисни конекции со корените на растенијата. MYGAL го стимулира растот и го зголемува навлегувањето и апсорпцијата на хранливите материи, особено оние што се помалку достапни. MYGAL ГО ОПТИМИЗИРА развојот на културите и помага да се надминат стресните ситуации и нападите од штетници.

ДОЗИРАЊЕ: Преку систем за наводнување 1 ml/L

ИСКЛУЧИТЕЛНА ФОРМУЛА
ИН ВИТРО НАЧИН НА РЕПРОДУКЦИЈА
ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ТЕЖИНАТА И КВАЛИТЕТОТ НА ЦВЕТОТ
ГО ПОДОБРУВА КОРЕНОВИОТ СИСТЕМ

MYGAL

Дополнителни информации

Фирма

Категорија