Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ OSPO-BOT

OSPO-BOT

Дополнителни информации

Фирма

OSPO-BOT е мешавина од хранливи материи збогатена со манган (Mn) и екстракт од ферментација, зајакнати со фактори за раст и развој на корисната микрофлора присутна во растителниот екосистем, кои природно ги штитат посевите. OSPO-BOTе биостимулатор кој се користи во земјоделското производство. Тој е биолошки стимуланс на растенија и неговата употреба е насочена кон подобрување на нивниот раст. Природните состојки што ги содржи, природно влијаат на физиолошките функции на растенијата, што резултира со квалитетот и квантитетот на приносот. Го активира системот за одбрана на растенијата, овозможувајќи апсорпција на макроелементите, како и зголемување на нивото на фотосинтеза. Ја активира вегетативната регенерација на клетките  штетени од разни фактори.

OSPO-BOT

Дополнителни информации

Фирма