Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Solorganic Plus

Solorganic Plus

Дополнителни информации

Фирма

ОРГАНСКО-МИНЕРАЛНО ЃУБРИВО NK ТЕЧЕН РАСТВОР
Органски N-K раствор
Подобрувач на структурата на почвата, апсорпцијата на хранливи материи и развојот на коренот
Производ со органски сертификат

ОРГАНСКО течно ѓубриво – NK МИНЕРАЛ (2,4% -3,7%) ЗА НАВОДНУВАЊЕ И ПОДГОТОВКА НА НУТРИТИВНИ РАСТВОРИ. SOLORGANIC PLUS е NK органоминерално ѓубриво од растително потекло со висока содржина на органски материи. Неговата употреба ја подобрува структурата на почвата, ја зголемува апсорпцијата на макро и микро нутриенти, го фаворизира и активира метаболизмот на растението и ги развива корените.

Solorganic Plus

Дополнителни информации

Фирма