Прескокнете до содржината
Почетна \ Производи \ Zeamax

Zeamax

Дополнителни информации

Категорија

Фирма

Pseudomonas fluorescens е ризобактериум кој го стимулира растот на растението и го зголемува волуменот на коренот.
Овој ризобактериум веднаш и природно ја колонизира почвата и просторот околу корените, создавајќи заштитен слој.

 

Дозирање:

Јагодичесто овошје и зеленчук:
200-500 g/ha – еднаш во годината, на сеидба и расадување

Декоративни растенија:
200-500 g/ha – 1 до 2 пати во годината, на сеидба и расадување

Zeamax

Дополнителни информации

Категорија

Фирма