Pređi na sadržaj
Početna \ Proizvodi \ Biosilence

Biosilence

Додатне информације

Kompanija

Biosilence® е течно ѓубриво кое содржи Бор и Силициум (0.5% w/w), кое се пренесува од навлажнувачко прилепителниот комплекс од растително потекло кој кога ќе се нанесе на површината на растителните органи (лист,
цвет и др.), ги менува структурата и својствата и предизвикува водоотпорен ефект кој драстично ја намалува површинската влага.

Biosilence

Додатне информације

Kompanija